Friday, May 8, 2009

citer dulu2...


tak sah rasenyer klu aku tak citer pasal diri aku sendiri & sebelum adanyer Shahmi.. hehehe..

Aku dan B kenal masa kitorg kt matrik UUM lg, time tu kawan2 jer.. bak kate org teman tapi mesra.. yelah, dulu aku selalu ckp kt dia yg dia tue baik. lelaki yg baik adalah utk perempuan yg baik.. itu adalah ayat yg sering aku ucapkan masa dia approached aku... klu korg tye bebdk matrik UUM, ada jer yg kate kitorg couple masa kt matrik lg, salah tue! Hanya Cikgu ili yg tau the whole story, hehehe.. rahsia kite bersama... yg confirm, kitorg start declare masa balik dari umah Cikgu ili. masa tue jugak otak aku dapat berfikir dgn waras, "klu betul dia ni baik, nape aku nk bagi dia kt org lain". Dalam ramai2 lelaki yg aku pernah kenal, B yg paling setia menunggu aku, yg paling tahan dgn karenah aku yg ngada2, cepat marah, cepat melenting, cepat merajuk, bla..bla..bla... (biar B sorg jer tau, malu lah..) Ternyata B ialah jodoh aku...

klu la kite dh tau jodoh kite dari lahir, tak perlu la kite kenal dgn org yg salah sebelum kite jupe org yg betul sebagai jodoh kite.. Tapikan, perkenalan & pengalaman ini membuatkan aku lebih menghargai B kerana dia adalah yg terbaik buat aku..

Sayang B sangat2...Mohd Shahidan bin Soonan
p/s : korg jgn tertipu. Gbr ni diambil pada 15May2007.. hihihi..

Stop dulu kt cni arini, esok aku top up citer lagi.. Gud nite..

1 comment:

  1. He he...aku mmg penyimpan cerita ko Icham...hehehe..

    ReplyDelete